Zon Producten

Zonnestralen maken ons actief en geven de geest vreugde Als gevolg van de klimaatverandering en de toenemende luchtvervuiling zijn de UV stralen vandaag veel agressiever dan  enkele jaren geleden.
Vije radicalen hebben zo jaren vrijspel en veroorzaken gedurig schade aan de huidcellen.
Recente studies tonen aan dat het risico op huidkanker toeneemt met het aantal uren zonneblootstelling in de kindertijd.
Retipalm biedt Duits gemaakte zonneprdukten aan welke geoptimaliseert zijn voor elk huidtype.
Ga daarom op uiterst verantwoorde wijze met de zon om en volg de volgende regels:
• zonnebrandcrème altijd royaal toepassen 30 minuten voor de blootstelling aan de zon.
• Zorg ervoor dat de kinderen altijd goed worden ingesmeerd en een hoedje dragen of een T-shirt dragen.
• Herhaal de zonnebrandcrème na het zwemmen en het afdrogen.
• Vemijdt de middag zon tussen 11-15 uur

Sun Protection Face Cream SPF 20 - 50ml

Ideaal voor het hele gezin, biedt de Sun Protection Face Cream SPF 20 een gemiddelde bescherming dankzij een uiterst effectieve combinatie van UV-A en UV-B filters. Rijk aan vitamine C en E, trekt de gladde textuur met een evenwichtige mix van hydraterende en werkzame ingrediënten snel in de huid. Het is niet vet en geeft een egale kleur.

Gebruik:
 voor een adequate bescherming tegen de zon minstens een half uur op voorhand opbrengen en enkele keren herhalen per dag.
De vacuüm dispenser laat toe om hygiënisch te weerken en de dosis fijn af te stemmen op de noden. Hierdoor is de Sun Protection Face Cream SPF 20 is bijzonder effectief en productief tegelijkertijd

Kopen

Sun Protection Body & Face SP30 - 200ml

Een lichaams- en gezichtszonnecrème met zon bescherm factor 30.
Komt in een grote verpakking van 200 ml

Kopen

Sun Protection Face & Body SPF50 - 50ml

Deze zon beschermende crème heeft nagenoeg dezelfde samenstelling als voorgaande, doch biedt een zeer sterke bescherming – Total Block

Kopen

After Sun Repair Cream

De verkoelende vochtinbrengende crème voor het lichaam geeft je huid een verkwikkende frisheidskick, of het nu na het zonnebad, sporten, de sauna of bij dagelijks gebruik is. De verleidelijk geurende lichte formule trekt snel in, plakt niet en voorziet de huid van vitamine A, C en E.

Gebruikt als aftersun ondersteunt retipalm After Sun het regeneratieproces van de door de zon gestreste huid met zijn innovatieve combinatie van actieve ingrediënten, zorgt voor een ontspannen huidgevoel en een gelijkmatige, langdurige bruine kleur.

Kopen