Toners

Toners vervolledigen de reinigingsprocedure. Sla het niet over !!
Alle restjes vuil, die na het reinigen van je huid toch nog zijn achtergebleven, worden weggehaald door de toner. Zo blijft er een hele schone huid achter.
Toch is reinigen niet de enige functie van toner. Luchtvervuiling, stress en andere factoren zorgen voor een verandering in de pH waarde van je huid.  Toner helpt om de pH waarde van de huid weer naar zijn originele waarde te herstellen (pH 5)
De retipalm toners hebben daarenboven een licht keratolytisch effectdankzij de toevoeging van milde fruitzuren. Zo worden dode huidcellen voorzichtiger verwijderd dan bvb. bij mechanische peelings.
Het licht-zuur milieu dat ze creëren is perfect om de huidvitaminen in ons verzorgingsgamma te potentialiseren.
En bovenal: na het gebruik van de toner heb je een heerlijk fris gevoel.

Therma Vital Toner

Deze toner bevat geen alcohol noch fruitzuren en is verkregen uit een natuurlijke thermale bron. Hij bevat meer dan 80 mineralen en sporenelementen (zouten) en werkt bijzonder revitaliserend. Hierdoor levert hij waardevolle elementen aan de huid waardoor  de cel vernieuwing wordt gestimuleerd en de huid film herstelt.De Therma Vital toner is speciaal geschikt voor de geïrriteerde, beschadigde en gevoelige huid. Mannen willen gebruiken als een verkwikkende After Shave.

Gebruik: na een grondige reiniging van de huid, breng de Therma VitalToner aan met een wattenschijfje op het gelaat, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik daarna de Vitamine Hydro Gel gevolgd door een crème van de retipalm performance lijn (dag- of nachtcrème)

Kopen

Sensitiv Toner

De Sensitiv toner is alcoholvrij en bevat milde fruitzuren (3%), verwijdert voorzichtig de oppervlakkige, dode huidcellen en stabiliseert de huidfilm. Bij aanbrenging ontstaat een aangenaam fris gevoel. De toner creëert een mild-zure situatie waardoor de werking van de nog aan te brengen vitaminen nog versterkt wordt.De Sensitiv Toner  is geschikt voor alle huidtypes. Mannen willen gebruiken als een verkwikkende After Shave.

Gebruik: na een grondige reiniging van de huid, breng de Sensitiv Toner aan met een wattenschijfje op het gelaat, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik daarna de Vitamine Hydro Gel gevolgd door een crème van de retipalm performance lijn (dag- of nachtcrème)

Intensiv Toner

De Intensiv toner is alcoholvrij en bevat iets sterkere  fruitzuren (5%) dan de Sensitiv Toner,De Intensiv toner is hierdoor beter  geschikt voor de vette huid en huid met meer onreinheden (bvb acné).

Gebruik: na een grondige reiniging van de huid, breng de Intensiv Toner aan met een wattenschijfje op het gelaat, hals en decolleté. Vermijd het gebied rond de ogen. Gebruik daarna de Vitamine Hydro Gel gevolgd door een crème van de retipalm performance lijn (dag- of nachtcrème)

Kopen