Speciale Behoeften

Cell Power

Bevat ATP moleculen. Dit zijn stoffen die de cellen van energie voorzien.  Het stimuleert alzo het metabolisme van de huid om nieuwe cellen te vormen.
Na enkele minuten ervaart men een prikkelend en warm gevoel op de huid die ook een rozig aspect krijgtIdeaal voor:
– celvernieuwing
– zonnebrand
– op littekens, striemen
– acné, psoriasis, eczeem
– als deuropener bij andere applicaties (Body Intensiv Concentrate
Te gebruiken:
‘s morgens en ‘s avonds voor de dag- of nachtcrème. Cell Power is de perfecte energie boost na een lange dag op het werk of te veel zon, maar mag niet gebruikt worden bij bepaalde huidtypes (rosacea, infecties, etc.) of in combinatie met toiletartikelen van een ander merk specifiek.

Kopen

LipZone

Meer dan zo maar een lip verzorging. Deze crème behandelt de ganse mondzone: lippen, bovenlip, tm de nasolabiale plooien. De werking is te danken aan alpha-liponzuren, oligopeptiden en betaïne. Lippen worden weer zacht en de rimpels rond de mond worden minder diep.
Gebruik: Masseer zachtjes op de bovenlip, de lippen en langs de naso-labiale plooi. Wacht een paar minuten om die lippenstift aan te brengen.
Tip: ideaal ter ondersteuning en het effect van fillers te verlengen

Kopen

Active OPC

Voor extreem droge huid.
Sterke anti-oxidanten (extrakten van de Chardonnay druif) beschermen de huid tegen premature veroudering vooral in koude omstandigheden en wanneer de huid neigt naar couperose. Het repareert het collageen en versterkt de werking van huid vitaminen.
Te gebruiken:
Na reiniging en Tonic als dagelijkse verzorging

Kopen

Whitening Booster

Speciaal aktief tegen overdadige pigmentatie en ouderdom vlekken (seniele lentigo) op het gelaat en de handen.
Deze crème bevat een hoge dosis vitamine A, UVA en UVB filter alsook Melkzuur. De hoogwerkzame bestandsdelen stabiliserren en reguleren de melatonine productie. De huid krijgt terug een lichtere huidkleur.
Bij een sterker gewenst effect kan vooraf gecombineerd worden met Know How White Booster.
Gebruik: ‘s morgens aanbrengen op een gereinigde en getonificeerde huid evt. na gecombineerd gebruik met de Know How White Booster. Afwerken kan met een BB Cream of reticolour Compact Make UpUiteraard dient zonblootstelling vermeden te worden

Kopen

2 Effect

Dit is een verhelderende reparerende emulsie welke efficiënt en voorzichtig overtollige keratinizatie wegneemt (peelt).
Effect 1: Milde fruitzuren werken zachtjes exfolieërend.
Effect 2: Huid-identieke ceramiden versterken de lipide barrière van de huid.Het resultaat: De huid is beter bestand tegen invloeden van buitenaf en vlekken vervagen snelGebruik: Om een zacht peelend effect te bekomen één à twee maal per week ‘s avonds op een fris gereinigde en getonificeerde huid aanbrengen. Daarna afwerken met een nachtcrème. Bij een sterk verhoornde huid of grofporige huid wordt het best gebruikt in een kuur voor een langere periode. Het dispenser systeem laat toe om fijn en effectief te doseren.

Kopen

Neck Cream

De zeer effectieve verzorging is speciaal afgestemd op de huid van nek, decolleté en borst die regeneratie nodig heeft. Het hydrateert diep met hyaluronzuur en minimaliseert fijne lijntjes en rimpels. Een combinatie van twee exotische ingrediënten ondersteunt de stevigheid van de huid en het verstevigende effect. Antiverouderingsvitaminen vertragen het verouderingsproces. Het nekgebied lijkt meer gedefinieerd, gladgestreken en strakker.
Toepassing: ’s morgens en’ s avonds aanbrengen na reiniging van hals, decolleté en borst.

Kopen