Oog Verzorging

De huid rondom de ogen is vijf tot tien keer dunner dan op een ander deel van het gezicht en dus veel gevoeliger.
Knipperen met de ogen, make-up aanbrengen en verwijderen,
wimpers verven en wenkbrauwen epileren…een greep uit allerlei acties op die oog zone.  Dit heeft voor gevolg dat de veroudering zich ook hier het eerste manifesteert.De ideale verzorging voor dit gebied vraagt waardevolle voedingsstoffen, verwerkt tot een verzorgingsproduct dat aangenaam is voor de ogen en de huid errond.
Retipalm biedt hoogwaardige, Duits gemaakte producten aan die uitermate afgesteld zijn op de problemen van deze zone en irritatieloos zijn.Wij gebruiken alleen die ingrediënten waarvan wetenschappelijk of medisch bewezen is, dat ze een verschil maken voor de huid wanneer ze worden opgenomen.
De producten bevatten geen synthetische geurstoffen, geen parabenen, geen dierlijke extracten, geen kleurstoffen en geen paraffine.

Eye Care

Makro- en Mikroliposomen vol met Hoge dosissen Vitamine A,C,E en Beta Caroteen in een zijdezachte crème verwerkt, verzorgen de meest delicate huid rond de ogen. Bij regelmatig gebruik verbetert de elasticiteit en de spanning waardoor de fijne lijntjes verminderen

Gebruik: Breng ’s morgens en ‘s avonds van buiten naar binnen met zacht stralende bewegingen op de gereinigde en getonificeerde huid. Voor het grondig verwijderen van oog make-up, adviseren wij de olievrije Gentle Eye Make-up Remover. Bij een zeer droge, geïrriteerde ogen gebruikt u eerst  Vitamin Hydrogel om extra te hydrateren. Door de vacuüm dispenser is een praktische fijn dosering van de Revitalizing Eye Care zeer effectief en economisch in gebruik.
De fijne textuur wordt snel opgenomen door de huid en is ideaal als make-up basis.

Kopen

Eye Make-Up remover

Dit is een olie-vrije oplossing die qua samenstelling sterk de kwaliteit van het traanvocht benadert.
Het verwijdert make-up op een zachte maar doeltreffende manier, zelfs bij gevoelige ogen.
De vitaminen, mineralen en enzymen die uit pure honing worden geëxtraheerd zorgen voor de versteviging van de huid ronde ogen.
De Gentle Eye Make-up Remover is geschikt voor alle huidtypes en ideaal voor dragers van contactlenzen.

Gebruik: Toepassen op een wattenschijfje en voorzichtig – zonder trekken – wrijven over het ooglid en de wimpers.

Kopen