Peptiden: Dermal Future lijn

Dit is de Luxe lijn voor de huid boven 40 !De huid boven de 40 heeft meer noden. Door de afnemende oestrogeen productie wordt de structuur gewijzigd: verlies aan collageen, dunner en slapper maar ook valer.
Dermal Future is de luxe lijn voor de vrouw vanaf 40 jaar met exclusieve ingrediënten voor de dagdagelijkse verzorging met merkbaar liftend effect
Het resultaat is een zichtbaar verbeterde huidkwaliteit, verhoogde stevigheid en elasticiteit. De huid ziet er helderder, energieker en jeugdiger uit.De dermal Future lijn is vrij van geurstoffen, parabenen, dierlijke extracten, kleurstoffen en parabenen. Hierdoor worden deze producten uitermate goed verdragen. Omdat deze reeks geen Vitaminen bevat combineert men best met een serum. (bvb Activ Retinol)

Dermal Future Lifting Eye Cream

Een zichtbaar liftend effect is te danken aan de kostbare Tsubaki Olie – het eeuwenoude beauty recept van de Geisha’s – die de oogpartij waardevolle vetzuren en anti-oxidanten aanlevert. Marokkaanse Argan olie die zeer rijk is aanvitamine E beschermt tegen vrije radikalen. Peptiden verbeteren de elasticiteit en de functie van het collageen. Hyaluronzuur bindt het vocht.Gebruik: ‘s morgens en ‘s avonds een druppel aanbrengen (na reiniging en tonificeren) op de contouren van de ogen. Met een cirkelvormige beweging inwrijven van buiten naar binnen. Door zijn rijke, gladde textuur wordt het snel opgenomen door de huid. Door een speciaal inkapselelings procéde, waardoor een depot gevormd wordt, komen de werkzame stoffen langzaam vrij. Voor een grondige reiniging van de zone rond de ogen raden we de olie-vrije Gentle Eye Make-Up Remover aan

Kopen

Dermal Future Lifting Cream Super Rich

Afgestemd op de specifieke behoeften van de huid tijdens de nacht met nog sterkere ingrediënten.  De rijke, zijdeachtige, luxe Lifting Cream Super Rich combineert waardevolle ingrediënten met de nieuwste ontwikkelingen in het anti-aging onderzoek voor een zichtbaar verbeterde huid: de huid verkrijgt meer veerkracht, elasticiteit en een jeugdige strakke frisheid. Marokkaanse Argan olie, zeer rijk aan vitamine E beschermt tegen vrije radicalen. Duurzame Lipodipeptiden stimuleren de elastine productie.  Revitalizerende Glyconutriënten versterken de weerstand van de huid. Natuurlijke Damascus rozenolie completeert de kostbare zorg ervaring.Gebruik: ‘s avonds aanbrengen op gezicht, hals en decolleté op een gereinigde en getonnificeerde huid. Huideigen lipiden laten de romige crème volledig opgaan in de huid.

Kopen