Maskers

Maskers zijn uiterst werkzaam door hun sterk hydraterend vermogen en een hoge concentratie aan allerlei voedingsstoffen zoals vitaminen, mineralen en sporenelementen. Ze worden aangewend op gelaat, hals en decolleté. Daarbij is de werktijd van de maskers een welgekomen pauze voor het ganse lichaam.
In het  retipalm gamma vind je zeer effectieve maskers gemaakt naar Duitse kwaliteitslabels, die geoptimaliseerd zijn voor verschillende huidtypes en behoeften. Wij gebruiken alleen die ingrediënten waarvan wetenschappelijk of medisch is bewezen, dat ze een verschil maken voor de huid.Onze producten bevatten geen synthetische geurstoffen, geen parabenen, noch dierlijke extracten, kleurstoffen of paraffine (minerale). Daarom worden de producten van retipalm ook zo goed verdragen

Vitamin Hydromask

Bevat hoge dosissen Vitaminen zoals A,E,C en Beta-Carotenen.
Dit masker is zeer zacht om aan te brengen en geeft onmiddellijk een heilzaam effect.
Droge, gevoelige huid is wordt gladder en zachter.
Het masker is ideaal om na een zonnebad extra vocht en vitaminen te leveren. Het heeft ook een verkoelend efect. Maar het kan ook overnight aangebracht worden om extra vocht in te brengen.Gebruik: Dagelijks of meerdere keren per week, een ruime hoeveelheid aanbrengen op het gezicht, de hals of decolleté gedurende ongeveer 10 tot 15 minuten en daarna verwijderen met warm water. Breng vervolgens een dag of nachtcrème aan.
Vitamin Hydro Mask is fijn te doseren door het gebruik van een hygiënische vacuum dispenser.

Kopen

Wake Up Mask

Vervaagd diepe poriën en werkt reinigend.
Al na enkele minuten verschaft het masker een gevoel van frisheid en vitaliteit dankzij meer dan 80 mineralen en sporenelementen.
Planten extracten zoals druivenpitten olie, calendula en advocado verschaffen een kalmerende werking.
Wake Up Mask biedt ‘s morgens onmiddellijk hulp bij een vermoeide huid en een vale teint. Het ontslakt de huid poriën en geeft een frisse teint. Door zijn decongestief effect is het ook ideaal als oog-masker.
Gebruik: Elke dag aanbrengen ‘s ochtends of enkele malen per week gedurende een bepaalde periode of gewoon tijdens een periode van zonblootstelling. Zowel op gelaat, hals of decolleté.  Zachtjes inmasseren met vochtige handen en ongeveer 5 – 10 minuten oplaten, dan afspoelen met warm water. Breng vervolgens dag- of nachtcrème aan.

Kopen

Bio Cell Mask

Een ware Beauty revelatie !
Eindelijk een masker voor de ganse ogen partij.
Het Bio Cell masker kleeft zich als een tweede huid vast op de contouren van het gelaat.
Natuurlijke Bio-cellulose uit de cocos vrucht levert de basis voor de verjongende kracht die zijn gelijke niet kent. Sterke werkstoffen zoals Hyaluron, Vit C en Rozenwater staan garant voor het heilzaam effect op de huid.
Daarenboven werkt het masker verkoelend en hydraterend in tegenstelling tot zijn concurrenten die niet zelden uitdrogen.

Kopen