Serums

Een serum is vaak een sterker geconcentreerd water in olie emulsie. In vergelijking met bijvoorbeeld een crème is een serum dunner en vloeibaarder en trekt snel in de huid. Daarnaast zorgt een serum specifiek voor een bepaald probleem op de huid.

Vita C Booster

Vollere huid en stevigere contouren: hoog gedoseerde vitamine C, vitamine E en soja-isoflavonen (fytohormonen) laten de gestreste huid er jonger en gladder uitzien. De combinatie van deze drie actieve ingrediënten stabiliseert de bloedvaten en remt ontstekingen – de huid ziet er weer fris en zacht uit. Het concentraat is bijzonder geschikt voor de gerimpelde, gepigmenteerde, door de zon beschadigde, met littekens bedekte en couperosehuid.
Te gebruiken:
‘s morgens en ‘s avonds, de concentraten na mekaar aanbrengen na de reiniging en de toner en afwerken met een dag- of nacht crème
Ideaal ter bestrijding van slappe huid op de wangen, hals of decolleté en zeker peri-menopauzaal.

Kopen

Hyaluron Booster

De zachte, vetvrije gel hydrateert intensief, kalmeert de huid en versterkt de weerstand. Rimpels veroorzaakt door droogte worden zichtbaar verminderd, de huid ziet er voller uit en heeft een jeugdige uitstraling. Hyaluron Booster is geschikt voor alle huidtypes, vooral voor de zeer gevoelige huid en ook voor de ogen. Dankzij het stimulerende violette glas met een praktische pompdispenser is de Hyaluron Booster effectief, zuinig en optimaal verdragen.
Gebruik: Masseer ’s ochtends en’ s avonds op een gereinigde, strakke huid. Gebruik de juiste verzorgingsproducten voor retipalm direct zonder ze te laten drogen.

Kopen