Nacht Crèmes

Over de dag moet de huid beschermt worden tegen het zon licht en externe milieu invloeden. ‘S nachts moet de huid regeneren en herstellen. Een goede nachtcrème dient dus te voorzien in hydratatie en essentiële voedingsstoffen.
De in Duitsland gemaakte producten van retipalm zijn optimaal afgestemd op deze behoefte.
retipalm gebruikt alleen die ingrediënten, waarvan wetenschappelijk of medisch bewezen is, dat ze een verschil maken voor de huid.  
De crèmes bevatten geen synthetische geurstoffen, geen parabenen, geen dierlijke extracten, geen kleurstoffen, noch paraffine (minerale olie)
De producten van retipalm worden ook goed verdragen.

Stap I – Vooreerst moet de huid wennen aan geconcentreerde dosissen van vitamine A, C, E en beta-caroteen.
Deze anti-aging formule, verrijkt met kostbare natuurlijke oliën en waardevolle lipiden, beschermd de huid tegen premature veroudering en behoudt de densiteit en de elasticiteit van de huid.
Nieuwe gebruikers moeten altijd beginnen met
stap1
 om de huid in staat te stellen om zich te laten gewennen aan de geconcentreerde huidvitaminen

Stap 1: Soft Performance Night

Soft Performance Night - Normal to Dry Skin

De Soft Performance nachtcrème – normale tot droge huid – is bijzonder geschikt voor de normale tot droge huid. De gebruiker moet noodzakelijkerwijs beginnen met stap 1 en de huid geleidelijk laten wennen aan vitaminen in hoge concentratie.

Gebruik: Aanbrengen in de avond op grondig gereinigde en getonnificeerde huid. Voor extra droge huid eerst   Vitamin Hydrogel toepassen

Kopen

Stap 3: Top Performance Night

Stap 3 – deze premium vitamine crème voor de dagelijkse verzorging heeft haast medicinale kracht. Door zijn maximale dosis aan huid vitaminene (vit. A,C,E en Beta Caroteen) is hij zeer geschikt voor atrofische, zwaar zon beschadigde huid met pigment vlekken. De lichte crème met een zijdezachte textuur trekt snel in, de UV-A en UV-B filters beschermen de huid tegen schade door licht.

Top Performance Night Cream

Top Performance Night Cream mag slechts gebruikt wordt na een voorafgaandelijke en opeenvolgende behandelingen met Soft Performance en High Performance Day Cream. Dit is nodig om de huid te laten gewennen aan de huid vitaminen.Voor jonge, gevoelige huid is deze Top Performance Day Cream niet aan te bevelen.

Gebruik:
 elke avond aanbrengen op gereinigde en getonificeerde huid. De vacuüm dispenser laat toe om perfect te doseren. 

Kopen