Dag Crèmes

De blootstelling aan licht, weersomstandigheden en pollutie is een zeer grote belasting die leidt tot droge, schrale huid met rimpel vorming tot gevolg. Dit treedt op vooral op het gelaat, de hals en de handen, gebieden die niet afgedekt worden door kleding.Opdat onze huid, nota bene ons grootste orgaan, zich van zijn taak kan kwijten, is het aanbevolen om haar te voorzien van de beste verzorging. Om een juiste keuze van producten te kunnen maken moet je absoluut rekening houden met het huid type. De droge huid heeft een totaal andere verzorging nodig dan een vette, onzuivere huid.retipalm biedt een heel scala huid verzorgingsproducten aan welke in Duitsland geproduceerd worden  en exact tegenmoetkomen aan de noden van een goede dagelijkse verzorging.
We gebruiken enkel ingrediënten welke een bewezen wetenschappelijke en medische werking hebben en effectief door de huid worden opgenomen.Alle producten zijn sowieso vrij van geurstoffen, parabenen, dierlijke extracten, parafine of kleurstoffen. Daarenboven wordt alles zeer goed verdragen.

Stap 1: Soft Performance

Stap 1 – Vooreerst moet de huid wennen aan geconcentreerde dosissen van vitamine A, C, E en beta-caroteen.
Deze anti-aging formule, verrijkt met kostbare natuurlijke oliën en waardevolle lipiden, beschermd de huid tegen premature veroudering en behoudt de densiteit en de elasticiteit van de huid.
Nieuwe gebruikers dienen altijd te starten met Stap 1

Soft Performance Day Cream- Normal to Dry Skin

De Soft Performance Day Cream – normale tot droge huid –  is vooral geschikt voor de huid met een neiging tot onzuiverheden, normale tot vette huid en gecombineerde huid.

Gebruik: ‘s ochtends aanbrengen op een grondig gereinigde en getonificeerde huid aanbrengen. Vanwege het vacuüm dispenser systeem met precieze dosering is de Soft Performance Day cream Oly uiterst effectief en spaarzaam in gebruik.

Kopen

Soft Performance Day Cream Normal to Oily Skin

De Soft Performance Day Cream – normal to Oily Skin–  is vooral geschikt voor de huid met een neiging tot onzuiverheden, normale tot vette huid en gecombineerde huid.

Gebruik:
 ‘s ochtends aanbrengen op een grondig gereinigde en getonificeerde huid aanbrengen. Vanwege het vacuüm dispenser systeem met precieze dosering is de Soft Performance Day cream Oly uiterst effectief en spaarzaam in gebruik.

Kopen

Stap 2: High Performance

Stap 2 – de optimale formule voor de dag verzorging voor de normale tot droge huid met hogere concentraties van vitamine A, C, en Beta carotenen. Verrijkt met kostbare natuurlijke oliën en kostbare lipiden beschermt deze unieke anti-aging formule effectief tegen vroegtijdige veroudering en onderhoudt het de duurzame elasticiteit en stevigheid van de huid. De lichte crème met een zijdezachte textuur trekt snel in. UV-A en UV-B filters beschermen de huid tegen schade van de zon.  Er mag met Stap 2 begonnen worden na het gebruik van minstens 1 volledige flacon Stap 1 (Soft Performance) 

High Performance Day Cream

De High Performance  dagcrème is ideaal voor de normale tot droge huid met milde rimpels. Deze crème mag slechts gebruikt worden NA een voorafgaande start met een STAP 1 produkt. Door te starten met een STAP 1 crème kan de huid geleidelijk wennen aan de opname van de huid vitaminen.

Gebruik: elke ochtend aanbrengen op gereinigede en getonificeerde huid. De vaccum dispenser laat toe om perfect te doseren. Bij bijzondere droge huid wordt aangeraden om vooraf Vitamin Hydrogel te gebruiken

kopen

Stap 3: Top Performance

Stap 3 – deze premium vitamine crème voor de dagelijkse verzorging heeft haast medicinale kracht. Door zijn maximale dosis aan huid vitaminene (vit. A,C,E en Beta Caroteen) is hij zeer geschikt voor atrofische, zwaar zon beschadigde huid met pigment vlekken. De lichte crème met een zijdezachte textuur trekt snel in, de UV-A en UV-B filters beschermen de huid tegen schade door licht.

Top Performance Day Cream

Top Performance Day Cream mag slechts gebruikt wordt na een voorafgaandelijke en opeenvolgende behandelingen met Soft Performance en High Performance Day Cream. Dit is nodig om de huid te laten gewennen aan de huid vitaminen.Voor jonge, gevoelige huid is deze Top Performance Day Cream niet aan te bevelen.

Gebruik:
 elke ochtend aanbrengen op gereinigde en getonificeerde huid. De vacuüm dispenser laat toe om perfect te doseren. Bij bijzondere droge hud wordt aangeraden om vooraf  Vitamin Hydrogel te gebruiken

Kopen